Praktische informatie 

Wat? 

Een workshop / kinderfeest duurt 2,5 uur. Een kinderfeest is mogelijk vanaf 5 jaar. Een kookworkshop (les) is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Uiteraard kun je je eigen gemaakte gerecht(en) mee naar huis nemen of we eten samen aan een mooi gedekte tafel. Reken dan op ruim 3 uur en een kleine meerprijs. Omdat ik het belangrijk vind om echte aandacht te hebben voor alle kinderen, zijn de groepen klein: max. 8 kinderen. Het is voor ouders niet nodig om gedurende het feestje aanwezig te zijn, het mag uiteraard wel. Alleen even foto’s maken aan het begin en einde van het feestje is ook mogelijk. De kosten zijn 200,-. Dan heb je een volledig verzorgd feestje waarbij kinderen iets leren en met een lekkere maaltijd naar huis gaan.

Wanneer? 

Een workshop / kinderfeest kan op woensdagmiddag, vrijdagmiddag en de hele zaterdag en zondag.

 Waar? 

Op verschillende locaties in de omgeving van Nijmegen. Ik maak het meeste gebruik van wereldtuin Verdeliet, een mooie groene lokatie in Cuijk. Tussen het koken door kan er ook gespeeld worden of kunnen we even gaan kijken hoe het met de bijen is. Liever thuis je verjaardag vieren? Dat kan als je genoeg plek hebt.

Hoe? 

We werken met verse producten, zoveel mogelijk van het seizoen. Alleen groenten, want waarom hebben we vlees nodig? Met specifieke dieetwensen en/of allergieën houden we uiteraard rekening. We koken aan een grote tafel op electrische pannen (ieder duo zijn eigen kookstel dus) en gebruiken soms ook de keukenmachine, blender of oven. De jonge koks gaan aan de slag met een schaar. De meer ervaren koks gebruiken kindermessen, kidsproof. En als het mooi weer is, kunnen we misschien wel buiten koken!


Vragen? Meer informatie? Neem dan contact op.

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info